Vakfederatie Rietdekkers

Rieten dak te Oud Loosdrecht

April doet wat het wil (... en wij deze keer ook)!

Vrijdag 06 april 2018

April doet wat het wil;

wij ook en eerlijk gezegd zijn we daar momenteel nogal druk mee.

Vandaag dus een totaal inspiratieloos verhaal. Geen diepe gedachten over het weer, beweging in de natuur, lonkende einders die nodigend wachten, versluierde vergezichten, serene rust of mateloos inspireren. Bekijk het…

Wij als rietdekkers bij Rietdekkersbedrijf Van den Berg genieten nog steeds volop van het werk wat we doen hoor. Het nieuw werk heeft de afgelopen maanden gewoon rustig door kunnen gaan en het onderhoud is weer gestart. Nieuw projecten zijn opgeleverd. Waaronder een dak van een monumentale boerderij en een aantal geweldige nieuwbouw projecten. De kap van een geweldige antroposofische woning is helemaal gerestaureerd en ik werd stil van de fantastische vormgeving en het lijnenspel van deze kap.

We hebben weer nieuwe klanten ontmoet.
De agenda is lekker gevuld.

We leveren onze topkwaliteit (als een van de top10 bedrijven in Nederland) en de opdrachten die gepland staan maken we net zo goed en met nog steeds evenveel plezier als altijd. Kwaliteit, ambacht en tevreden klanten. Daar doen we het voor. Dat moet ook gewoon doorgaan. Dat gaat ook gewoon door. Prio1. Maak je geen zorgen – we zijn en blijven ambachtelijke bouwvakker en aanpakkers.

Ook zijn de interne bedrijfsprocessen doorontwikkeld. Onze artikelenlijst en offerteteksten zijn weer eens doorgelicht en aangepast. Modern Nederlands, niet passief, zonder 'thans', 'mits', 'indien' en 'alsdan', maar lekker direct en no-nonsens, zoals we zijn.

De verbondenheid onder elkaar groeit. Het ruziemaken gaat steeds beter, net als het elkaar aanspreken en complimenteren. Gung-Ho mensen!
Het vliegwiel draait steeds beter. Iedereen heeft zijn eigen plek en respect voor elkaars kwaliteiten groeit. Het is zo gaaf om te merken dat 'dingen' bij elkaar komen.
Met elkaar voor minimaal 100 procent gaan en allemaal delen in het bedrijfsresultaat (– goed gelezen: NIEUW – winstdeling voor alle medewerkers).

Wie wil dat nu niet: ontzettend gaaf werk, jezelf zijn, onderdeel van samenwerken, elkaar aanmoedigen, vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen, horen waar je goed in bent, goed verdienen en ook nog een extra financiële impuls krijgen (oh, ja er is nog vacature).

En toch willen we meer… ontwikkelen en niet stil staan. En dat lukt! Gelukkig. Hoera!

Dus

Waar we ook nog lekker mee bezig zijn:

 • Zekerheid geven

 • Ontzorgen

 • Kwaliteit

 • Ligninegehalte

 • Keurmerk

 • Serviceniveau

 • Meetbaar

 • Vertrouwen

 • Samenwerken

 • Partnerschap

 • Accountants

Goed en wel RietGarant® komt eraan…

De rietdekkerij maakt binnenkort kennis met dit bijzondere en nieuwe fenomeen.

Eigenaren van panden met een rieten kap en kwaliteitsrietdekkers gaan hier blij mee zijn.

Heel blij…

En die inspiratie komt ook wel weer…